Кои сме ние?

ALOCOR е компания, специализирана в проектирането, доставката, инсталацията и въвеждането в експлоатация и поддръжка на системи за сградна автоматизация (BMS), цялостни решения за климатизация, системи за пожароизвестяване и системи за автономно енергийно захранване (дизелoви генератори и UPS).

Компанията предоставя услуги за жилищни, комерсиални, офисни и индустриални сгради, както и за обекти за отдих.


НАШАТА МИСИЯ

ALOCOR създава възможно най-добрата среда за живеене като предлага на клиентите си най-модерните технологии с грижа за околната среда.


НАШИТЕ ЦЕННОСТИ
Почтеност

Честността и коректността са водещи принципи в разбирането ни за бизнес. ALOCOR е компания, която държи на своите обещания, действа според тях като следва етичните норми.

Развитие и обновление

Ние се стремим към развитие и обновление във всяка област на нашия бизнес. Насърчаваме креативността и свежите решения, за да подобрим ефективността на проектите ни.

Опазване на околната среда

Нашите продукти и решения, както и нашият офис, представят виждането ни, че това, което е добро за природата, е здравословно за хората, е и добро за ALOCOR.

Инвестиция в служителите

Интелектът, свободният дух и отдадеността на нашите служители са важно предимство за ALOCOR. Мениджмънтът активно участва в подбора, развитието, обучението и стимулирането на работещите в ALOCOR, защото вярва, че тази инвестиция има пряк резултат върху удовлетворението на нашите клиенти.

Удовлетвореност на клиентите

Ние се стремим към максимални резултати, за да надминем очакванията на нашите клиенти като следваме техния интерес и постоянно усъвършенстваме качеството на услугите, които предлагаме.

 

Translate »