Решения за климатизация

seace-home-hero-kv-1-large

ALOCOR предлага високоефективни и модерни решения за климатзиация като си партнира със Samsung България и по-специално звеното на компанията, обслужващо климатизацията - Samsung Electronics Air Conditioner Europe (SEACE). Продуктите за климатизация на Samsung са иновативни с модерен дизайн, който подхожда на всеки интериор, енергийно ефективни и екологични. Със системите си SEACE създават революция в света на климатизацията като обръщат еднакво внимание на функцията и дизайна. В партньорство със Samsung, Alocor предлага на бизнеса многостранни и ефективни решения за климатизация, които изглеждат стилно, работят ефективно и поддържат необходимия комфорт.

РЕШЕНИЯ ЗА КЛИМАТИЗАЦИЯ, КОИТО ALOCOR ПРЕДЛАГА СЪВМЕСТНО СЪС SAMSUNG:

Модерната технология на VRF системите ги превръща в интелигентно решение за сгради, изискващи по-висока ефективност, индивидуално управление и гъвкавост при монтажа, каквито са многоетажните жилищни блокове и малките търговски сгради.

EHS splitМултисплит (FJM) системите на Samsung осигуряват идеална грижа за въздуха. Проектирани с лек дизайн, пестящи пространството, лесни за инсталиране. Системите работят ефективно в жилищни и по-малки търговски помощения.

САС системите ви позволяват да превърнете всяко пространство в най-доброто за вас и вашите клиенти. САС компонентите работят безшумно  с максимална ефективност и осигуряват оптимален комфорт. Модерната технология намалява текущите разходи на обекта и консумацията на енергия.

Технологията на DVM Chiller осигурява няколко различни режима на работа, които позволяват гъвкаво и ефикасно охлаждане. Благодарение на съвременната технология непрекъснато се поддържа висока ефективност на работата при нисък енергиен разход.

360° CASSETTE разпределя равномерно въздуха във всички посоки и охлажда всеки ъгъл в помещението. Касетата се отличава с дизайн без перки, който внимателно разпръсква въздуха без да нарушава качеството му. С кръглия и изискан дизайн системата пасва на всяко пространство.

Системите ERV на Samsung снабдяват всяко пространство със свеж въздух отвън като намаляват до минимум загубата на енергия. В комбинация с климатичната система Samsung ERV дава решения за пестене на енергия, които намаляват работните часове на климатичната система. В такъв случай натоварването при охлаждане и отопление е намалено, но работният цикъл е оптимален.

Samsung предлага ефикасно цялостно отопление, топла вода и климатизиране за Вашия дом. Системите въздух към вода използват ефективна топлинно помпена технология, осигурявайки пълно удобство с ниска производствена стойност. Те предоставят различни комбинирани решения за въздух и вода, съобразно специфичните ви климатични потребности през цялата годин

Работите по подобен проект?

Свържете се с екипа ни, за да ви разкажем повече за продуктите на Samsung и намерим най-доброто решение за вас, вашия бизнес и вашите клиенти.

Translate »