Партньори

Alocor - partners - партньори

В историята, която екипът на ALOCOR пише вече почти от десетилетие, винаги е било важно да избираме мъдро нашите партньори, както и да влагаме най-доброто от себе си, за да превърнем всяко едно взаимоотношение в устойчиво и дългосрочно. Силно вярваме, че една компания се превръща в лидер на пазара не само благодарение на отличната работа на целия екип зад нея, а и на отношението и връзката с нейните сътрудници.

Ефективното партньорство е тогава, когато и двете страни следват, ако не една и съща, то сходна философия за услугите и продуктите, които предлагат. Затова и се гордеем с нашите партньори и високотехнологичните решения, които заедно с тях осъществяваме, за да създадем възможно най-благоприятната среда на живеене за нашите клиенти. За нас е удоволствие, че дружно реализираме най-смелите си идеи, всеки ден се усъвършенстваме и се целим към високите върхове, обединени от грижата за природата и благосъстоянието на екипите ни и всички, които са ни гласували доверието си.

Honeywell – компания с богато портфолио от продукти за сградна автоматизация и смарт решения за високотехнологични къщи и офиси.

Esser by Honeywell – марка дъщерна на Honeywell, специализирана в създаването на системи за пожароизвестяване и гласови аларми.

CAREL – продукти и цялостни решения за сградна автоматизация и енергоспестяващи решения.

SAMSUNG Climate Solutions - климатични решения с иновативен и стилен дизайн, лесни за управление, с усъвършенствана ефективност

Perin Generators Group – ALOCOR предлага и осигурява и подръжка на дизелови генератори за постоянно и аварийно захранване с марката Perin.

Biodit – българската компания разработва технологични биометрични системи за контрол на достъп и работното време, базирани на биометричната идентификация.

Siemens – иновативни и умни продукти и технологии в разнообразни сфери.

Prolan – унгарската компания е лидер в железопътния контрол и сигурност, осигурявайки ефикасно управление, наблюдение и безопасност на инфраструктурата.

Алокор - Honeywell - logoАлокор - Carel - Logo


Алокор - Perin generators - logo

Алокор - Biodit - logoАлокор - Siemens лого

Алокор - Prolan лого

 

 

 

 

Translate »