Партньори

Alocor - partners - партньори

В историята, която екипът на ALOCOR пише вече почти от десетилетие, винаги е било важно да избираме мъдро нашите партньори, както и да влагаме най-доброто от себе си, за да превърнем всяко едно взаимоотношение в устойчиво и дългосрочно. Силно вярваме, че една компания се превръща в лидер на пазара не само благодарение на отличната работа на целия екип зад нея, а и на отношението и връзката с нейните сътрудници.

Ефективното партньорство е тогава, когато и двете страни следват, ако не една и съща, то сходна философия за услугите и продуктите, които предлагат. Затова и се гордеем с нашите партньори и високотехнологичните решения, които заедно с тях осъществяваме, за да създадем възможно най-благоприятната среда на живеене за нашите клиенти. За нас е удоволствие, че дружно реализираме най-смелите си идеи, всеки ден се усъвършенстваме и се целим към високите върхове, обединени от грижата за природата и благосъстоянието на екипите ни и всички, които са ни гласували доверието си.

Нашите партньори:
Алокор - Honeywell - logo
ESSER_by_Honeywell_logo_011015
samsung_logo_climate
Алокор - Carel - Logo
logo-recuperator-partners
Алокор - Perin generators - logo
Алокор - Siemens лого
Алокор - Prolan лого
Алокор - Biodit - logo

Honeywell – компания с богато портфолио от продукти за сградна автоматизация и смарт решения за високотехнологични къщи и офиси.

Esser by Honeywell - водещ доставчик на професионални решения (иновативни, ефективни и гъвкави) за пожарна защита - от гласовата аларма до софтуерите за управление на работата.

Samsung - предоставя климатични системи, отличаващи се с високо качество на машините и технологични иновации, включително и гъвкавост в свързването с различни комуникационни протоколи, независимо дали става въпрос за климатизация и интелигентни решения за дома или за бизнеса.

CAREL – продукти (пароовлажнители) и цялостни енергоспестяващи решения за сградна автоматизация.

Perin Generators Group – ALOCOR предлага и осигурява и подръжка на дизелови генератори за постоянно и аварийно захранване с марката Perin.

RECUPERATOR (member of CAREL group) - лидер в дизайна и производството на висококачествени топлообменници.

Siemens - е партньорът, с когото успешно успяваме да въвеждаме иновативни и умни продукти и технологии в разнообразни сфери.

Prolan – унгарската компания е лидер в железопътния контрол и сигурност, осигурявайки ефикасно управление, наблюдение и безопасност на инфраструктурата.

Biodit – българската компания разработва технологични биометрични системи за контрол на достъп и работното време, базирани на биометричната идентификация.

Translate »