Биометрични системи за сигурност

190212_Biodit_picture_1240x400

Биометричните системи за сигурност осигуряват най-високо ниво на сигурност - иновативно и комфортно - вие сте вашата собствена идентичност. Няма нужда от клавиши, карти за достъп или ПИН кодове, само една идентификация на пръстовите отпечатъци. ALOCOR осигурява технологичните системи за контрол на достъпа и работното време, базирани на биометричната идентификация, с помощта на своя доставчик и партньор - BIODIT. BIODIT е водеща българска високотехнологична компания, специализирана в разработването на най-съвременните биометрични системи за сигурност.

Биометричната технология за контрол на достъпа, мониторинг на времето, за наблюдение и управление на операциите може да приложена в много и различни области - здравна индустрия, бизнес и офис центрове, търговски и жилищни сгради, банкова индустрия, автомобилна индустрия, охранителните фирми и др. 

АКО РЕШИТЕ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ НА ALOCOR И BIODIT ЗА БИОМЕТРИЧНА СИСТЕМА НА ДОСТЪП, ЩЕ ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ИЗБЕРЕТЕ ОТ СЛЕДНИТЕ ПРОДУКТИ И УСТРОЙСТВА:

Продуктите на BIODIT се разделят на безжични и жични. Безжичните биометрични устройства задават нов стандарт в системите за контрол на достъпа, съчетани с гъвкава софтуерна платформа. Решение без нужда от окабеляване, предварителна инсталация или други строителни и ремонтни работи. Жичните биометрични системи са предназначени за наблюдение, управление и контрол на електронни брави, бариери за паркиране, турникети и др. Вградените програмируеми релейни изходи и цифрови входове правят биометричните устройства подходящи за административни сгради, правителствена администрация, финансови институции, летища, железопътни гари, хотели, университети, индустриални зони, помещения със специално предназначение и други.

olock

БЕЗЖИЧНИ (WIRELESS) УСТРОЙСТВА:

Системата за безжично биометрично заключване (WBLS®) е мощен инструмент, който предлагат най-добрите биометрични технологии в класа на пазара днес. Oloc® WBLS®, Conik®, Biodit Energy® използват безжична технология за комуникация с Gateway® WBLS®. WBLS® се свързва със съществуваща Ethernet мрежа за данни чрез криптирана връзка със софтуера за управление. Има и двупосочна безжична шифрована комуникация между Gateway® WBLS® и биометричните устройства.

Безжичните комуникации са кодирани чрез проверки за безопасност на циклични кодове за излишък и алгоритми за безопасност. Всички тези характеристики се предлагат заедно с допълнителна функция за ниско напрежение.

Alocor - Biodite - wireless - devices

Alocor - Biodite - wireless - devices - oLock

 

Olock® е иновативно безжично биометрично устройство за контролиран достъп. То осигурява бърз и лесен достъп на потребителите до различни стаи чрез точна идентификация на пръстов отпечатък - никаква необходимост от ключове, магнитни карти, пароли и други, които могат да бъдат откраднати, изгубени, счупени или забравени.

Alocor - Biodite - wireless - devices - Inside WBLS

 

Inside® WBLS е безжично биометрично устройство за контрол на достъпа. То осигурява бърз и лесен достъп на потребителите до различни стаи чрез идентифициране на данните. Устройството е проектирано за интегриран монтаж и чрез реле позволява контрол на електронни брави, автоматични врати, паркинг бариери, турникети и други. Устройството може да контролира електрически заключващи механизми и да използва безжична комуникация с останалите мрежови устройства. Работи и ONLINE, и OFFLINE.

Alocor - Biodite - wireless - devices - energy

 

Biodit Energy® осигурява енергоспестяване като намалява енергийната интензивност и консумация.
Biodit Energy® е не само правилният начин да посочите своето екологичното съзнание, но и решение за благополучието на клиента и намаляване на енергийните разходи.

Alocor - Biodite - wireless - devices - Gtaeway WBLS

 

Gateway® WBLS е мрежов контролер за връзка между безжичните биометрични устройства на Biodit, използващи (WLBS®) Wireless Biometric Locking System® и Biodit Management Software. Към устройството може да се вържат до 14 безжични устройства.

КАБЕЛНИ (WIRED) УСТРОЙСТВА:

Кабелните биометрични системи на BIODIT са реализиране с помощта на специално разработения за тази цел DriverControl®. Той е връзката между мрежовия контролер за връзка между жичните биометрични устройства и софтуера за управление на BIODIT. Може да работи с до 2 биометрични устройства.

DriverControl® може да контролира и електронни брави, автоматични врати, паркинг бариери, въртящи се врати. Чрез устройството могат да бъдат контролирани електрически уреди, отговарящи за осветлението, въздуха, климатизацията, вентилацията или асансьорите. Комуникацията с други контролери и специализирани софтуер се извършва чрез вградената Ethernet мрежова карта свързани със съществуваща или новоизградена LAN/WAN мрежа.

Alocor - Biodite - wired - devices

Alocor - Biodite - wired - devices - Conik Access Wall

 

Conik® Access Wall е биометрично устройство за контрол на достъпа. Устройството е предназначено за монтаж на стена, осигурявайки бърз и лесен достъп на потребителите до различни стаи, чрез идентификация на пръстовите отпечатъци.
Благодарение на модерния си дизайн Conik®Access е приложим за всеки интериор. Свързан мрежово с контролера, той осигурява максимална сигурност и ефективен контрол в области с висок приоритет.

Alocor - Biodite - wired - devices - Inside

 

Inside® е биометрично устройство за контрол на достъпа. То осигурява бърз и лесен достъп на потребителите до различни стаи чрез идентификация на пръстовите отпечатъци. Inside® е предназначен за интегриран монтаж и позволява контрол на електронни брави, автоматични врати, бариери за паркиране, въртящи се врати и други.

Alocor - Biodite - wired - devices - ConikRoll and SlimRoll

 

Conik®Roll и Slim®Roll са биометрични устройства, които позволяват с помощта на специален софтуер да се добавят нови потребители в системата. Устройствата не записват изображения на пръстови отпечатъци, а само генерират уникален биометричен модел. Това е еднопосочен процес и не позволява реконструкция на изображение на пръстови отпечатъци чрез извличане на биометричен модел. Предлагат се в различни цветови рамки според изискванията на клиента.

Alocor - Biodite - wired - devices - DriverControl

 

DriverControl® е мрежов контролер за връзка между жичните (подкачените) биометрични устройства и софтуерa за управление и контрол на достъпа. Контролерът може да работи с до 2 биометрични устройства за управление на електронни брави, автоматични врати, бариери за паркиране, въртящи се врати. Има 4 програмируеми релета и 2 програмируеми цифрови входа. Чрез устройството могат да се контролират електрически уреди като осветление, климатици, вентилационни системи, асансьори и други.

BIODIT MANAGEMENT SOFTWARE

Софтуерът за управление на BIODIT продукти е разработен да работи с всички мрежови контролери на компанията (безжични или кабелни) през комуникационен стандарт Zigbee. Информацията се предава през RF в реално време чрез свързване към Gateway® WBLS или DriverControl®. Така имате възможност да съберете цялата необходима информация относно биометричните устройства и контролът на достъп до определени зони.

Мониторингът на всички онлайн контролни блокове помага да се разбере какво се случва вътре в сградата. С помощта на софтуера могат лесно да се създадат събития, при които да се изпращат различни видове сигнали. Освен това информацията може лесно да бъде филтрирана с цел премахване на излишната, след което да бъдат създавани специализирани доклади, които да се експортират в PDF или Excel таблици с цел по-късен анализ. Чрез него само за няколко минути потребителите могат да бъдат регистрирани/изтрити или да им бъдат променените правата за достъп.

BIODIT предлага отдалечен достъп до контролния панел като по този начин се гарантира безпроблемно изпращане на новите потребители и техните права до всички контролни устройства.

Alocor - Biodite - Management Software

Работите по подобен проект?

Свържете се с екипа ни, за да ви разкажем повече за продуктите на BIODIT и намерим най-доброто решение за вас, вашия бизнес и вашите клиенти.

Източник: BIODIT

Translate »