Електрически системи

Електрически системи

Energy Tower, Хладилника, София

През 2023 година Алокор завърши успешно и пусна в експлоатация всички системи в част Електрическа на една от най-модерните бизнес сгради в София –  Energy Tower. Сградата представлява висококачествено офисно пространство клас А от партерния до 11-тия етаж с множество тераси и невероятна гледка към Витоша.

Изградените от Алокор електрически системи на Energy Tower включват Силнотокови и Слаботокови инсталации, Пожароизвестяване и Оповестяване, Видеонаблюдение, Контрол на достъп, Аварийно захранване и BMS.

Обхват на проекта Проектиране и изграждане на BMS и изграждане Електрически инсталации
Локация бул. Черни връх 57
Възложител Ес Ди Джи Смарт ЕООД
Тип на обекта Офис сграда
LED осветление в индустриални помещения

Аурубис България АД, гр. Пирдоп

През 2021 година нашата компания извърши успешна модернизация на осветлението на пет индустриални помещения на територията на Аурубис България АД.

Дейностите на Алокор по проекта включваха подмяна на всички осветителни тела с LED такива и въвеждането им в експлоатация непосредствено след монтажа им. Предвид труднодостъпността на повечето зони, височината и високите температури, за екипа ни работата бе изключително предизвикателство, но научихме, че няма успех, без препятствия, които да преодоляваме по пътя към него.

Обхват на проекта Инвестиционен проект LED осветление на индустриални помещения
Локация гр. Пирдоп
Възложител Аурубис България АД
Тип на обекта Индустриални помещения