Blog

ALOCOR спонсорира екипите на младежите от Българската Голф Асоциация

ALOCOR финансира новите официални екипи на талантливите младежи от Българската Голф Асоциация. Българската Голф Асоциация е създадена през 2001 година. Още през същата година се присъединява към Европейската Голф Асоциация, а оттогава се стреми да поддържа и да развива отношения с други сдружения и органи на международния голф. Асоциацията се е посветила и на популяризирането и развитието на голфа сред младежите. Нейните членове насърчават интереса към играта на голф на местно и регионално ниво като стимулират участието в аматьорски, национални и световни турнири всяка година.

Младежите от Българската Голф Асоциация защитават и праславят името й  като редовно се връщат с призове и челни места от турнирите, в които участват. Вече когато имат подобни участия, младите голф играчи ще носят новата си официална екипировка. Ансамбалът е спортно елегантен и се състои от: плетен полошърт, бяла риза, сако, бродирани с логото на Асоциацията, и панталон.

Като официален спонсор ALOCOR, заслужено получи своето позициониране.

Екипът ни подкрепя и вярва в развитието на младите таланти, а голфът се нарежда при любимите ни хобита, затова неслучайно избрахме да станем партньор на Българската Голф Асоциация. На младите таланти пожалаваме успехи и много удари: hole in one.