Blog

360° Cassette Samsung

Неравномерните температури и студените течения могат да бъдат неприятни за обитателите на сградите. Това може да повлияe негативно на цялостното им щастие и благополучие, независимо дали работят, пазаруват или се наслаждават на храна навън. Дизайнът също играе решаваща роля в създаването на хармонична среда. С иновативния си дизайн и висока ефективност климатичните системи на Samsung са революция в света на  климатизацията. 

Благодарение на стилната 360° кръгла касета на Samsung, ще създадете комфортно изживяване на закрито. Единственият по рода си кръгъл климатик се вписва чудесно в дизайна на всяко пространство, независимо какъв е той, като покрива всички изисквания за комфорт.

 

360cassette

Касетата е достъпна в широка гама мощности на отопление и охлаждане, така че да отговаря на комерсиални, търговски и битови нужди.  Тя е все по-често предпочитано решение за климатизация сред различните потребители, защото осигурява и се отличава с: 

Отопление и Охлаждане във всички посоки: 

Кръглият климатик отоплява и охлажда равномерно всеки ъгъл на помещението без да допуска наличието на мъртви точки за разлика от стандартните таванни касети. Патентованата технология с бустер вентилатор създава зона с ниско налягане, която променя ъгъла на изпускане на въздуха като осигурява почти нулев ъглов въздушен поток.

cooling everywhere

Дизайн без перки:

bladeless_design

Касетата е конструирана без перки за разлика от стандартните таванни касети, които използват перки от четирите страни на устройството, за да разпределят въздуха, което пък е причина за неравномерното му разпределение в помещението. Дизайн без перки означава и че липсва прахът, който обичайно повлиява на качеството на въздуха.

Скоростта на издухания въздух остава непроменена, а от въздушния поток не се губи нищо. Хоризонталната въздушна струя намалява ъгъла на разпръскване и нежно се разстила из цялото помещение. 

Стилна и интуитивна:

С изискания кръгъл дизайн касетата пасва на всеки един интериор и създава условия за чудесно изживяване, докато отоплява и охлажда цялата стая, без да се влияе от заобикалящото я.

Интегрираният кръгъл LED дисплей предоставя ясно видим контрол на въздушния поток, който може да се настройва в интуитивни цветове. 

360° кръгла касета на Samsung – стил, който се усеща във въздуха.

 

stylish_design_360cassette

В наши дни все повече компании, ресторанти, кафенета и магазини поставят фокус върху създаването на естетически интериорен дизайн. Кръглата касета на Samsung предлага мощен, равен въздушен поток и се отличава с дизайн, който се съчетава безпроблемно с различни среди, което позволява на собствениците да създават изискан и красив интериор, отговарящ на желанията на клиентите. Интегрирането на устройството по начин, който подхожда на заобикалящия го декор, може да бъде още по-лесно. Панелът на 360° касета може да бъде дизайнерски персонализиран, за да допълни индивидуалната естетика на всеки бизнес. След персонализацията панелите се прилагат директно към касетата. 

Примери за вече изпълнени проекти с персонализирани дизайнерски касети са турска образователна институция Zübeyde Hanım – с панел, брандиран в символа на училището, и крайградско кафене в Корея.

 

Tailor-Made 360 Cassette

 

 

Дизайнерските панели на касетите позволяват на потребителите да персонализират естетиката на климатика, за да съответстват на интериора на дома, офиса, магазина, ресторанта и т.н.

 

360-Cassette-Design_main-4

PHOTO-2020-02-04-16-37-25

С цел помощ на потребителя и откриването на перфектния модел, който да отговаря на неговия стил, Samsung панелите могат да бъдат в разнообразни дизайни, съобразени с всеки декор. Изборът може да включва гама от цветове, дървесина и маркови дизайни.

Докато традиционните климатици могат да доведат до неудобни течения и неравномерно разпределение на въздушния поток, 360° кръгла касета на Samsung осигурява оптимална ефективност и комфорт.

Кръглият дизайн е отговорен за комфортната атмосфера, която уредът осигурява, като предотвратява полъхът му директно да контактува с кожата и равномерно разпределя въздуха без мъртви точки, както често се случва при използването на стандартни климатични решения. Дизайнът е резултат от отстраняването на перките, които традиционно контролират посоката на вятъра. Перките са заменени с бустер вентилатор, който насочва въздушния поток равномерно и хоризонтално, осигурявайки приятно усещане във всеки един ъгъл на помещението.

Като обръща еднакво внимание на функцията и дизайна, 360° кръгла касета на Samsung предлага на бизнеса многостранно и ефективно решение за климатизация, което изглежда стилно и работи ефективно и поддържа комфорта на високо ниво. 

360-cassette


Източник: Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE)