Кои сме ние?

ALOCOR e инженерингова компания, която вече 14 години проектира, изгражда и интегрира системи за сградна, хотелска и индустриална автоматизация, а последните няколко години към портфолиото си добавя и успешно изпълнени обекти в част Телекомуникация и Автоматизация на железопътния транспорт.

Нашата
Историята

Успешната дългогодишна бизнес история на ALOCOR включва стотици проекти и дългосрочни партньорства, което е резултат от безупречната работа на екипа ни по отношение на разбирането, проектирането, реализирането и поддръжката на системи за сградна автоматизация, цялостни решения за климатизациясистеми за пожароизвестяване, системи за автоматизация на влаковото движение и управление на водите,  и системи за автономно енергийно захранване (дизелови генератори и UPS).

Заради всичко, което е ALOCOR за своите клиенти и служители през годините, в различните сектори компанията ни е един от лидерите на българския пазар, на които се доверяват производства, дистрибуторски и фармацевтични компании, търговски и хотелски вериги, ресторанти, институции. С екипа ни от опитни инженери и програмисти работим за оптимизация на енергийите процеси и ресурси като отопление, охлаждане, качество на въздуха и водата, помагайки на клиентите си да осигурят на служителите си идеалната среда за работа и да намалят загубите на енергия в полза на бизнеса и природата.

Нашата
Философията

Ценностната ни система като компания, чиято философия е да създаде една по-добра атмосфера за живеене, е изградена от някои бетонирани в умовете и сърцата ни не само корпоративни, но и чисто човешки принципи. ALOCOR е компания, която държи на своите обещания, стреми се към развитие и обновление във всяка област, насърчава креативността и свежите решения, за да подобри ефективността на проектите си. Интелектът, свободният дух и отдадеността на нашите служители са важно предимство на ALOCOR.

Мениджмънтът активно участва в подбора, развитието, обучението и стимулирането на работещите в ALOCOR, защото вярва, че тази инвестиция има пряк резултат върху удовлетворението на нашите клиенти.

Ние се стремим да надминем очакванията като постоянно усъвършенстваме качеството на услугите си, стремим се към максимални резултати и следваме най-добрия интерес на клиентите.

Нашите
Сертификати

  • Членство в Камарата на строителите
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 27001:2013

1-ва Група
Строителство от 2-ра до 5-та категория – многоетажни сгради и инфраструктура, комуникационни мрежи и съоръжения;

2-ра Група
Строителство от 2-ра до 4-та категория – строежи от транспортната инфраструктура;