Партньори

Партньори

С КОИТО АЛОКОР РАБОТИ:

В историята, която екипът на ALOCOR пише вече 14 години, винаги е било важно да избираме мъдро нашите партньори, както и да влагаме най-доброто от себе си, за да превърнем всяко едно взаимоотношение в устойчиво и дългосрочно. Силно вярваме, че една компания се превръща в лидер на пазара не само благодарение на отличната работа на целия екип зад нея, а и на отношението и връзката с нейните сътрудници.

Ефективното партньорство е тогава, когато и двете страни следват една и съща или сходна философия за услугите и продуктите, които предлагат. Затова и се гордеем с нашите партньори и високотехнологичните решения, които заедно с тях осъществяваме. За нас е удоволствие, че заедно реализираме най-смелите си идеи, всеки ден се усъвършенстваме и се целим към високите върхове, обединени от идеята за автоматизацията на процесите като висша форма на интелигентното управление на бизнеса.

Нашите Партньори:

Алокор - Honeywell - logo

Honeywell – компания с богато портфолио от продукти за сградна автоматизация и смарт решения за високотехнологични къщи и офиси.

ESSER_by_Honeywell_logo_011015

Esser by Honeywell – водещ доставчик на професионални решения (иновативни, ефективни и гъвкави) за пожарна защита – от гласовата аларма до софтуерите за управление на работата.

Алокор - Siemens лого

Siemens  е партньорът, с когото успешно въвеждаме иновативни и умни продукти и технологии в Сградната автоматизация (BMS) и Енергийния мениджмънт.

Алокор - Carel - Logo

CAREL – продукти (пароовлажнители) и цялостни енергоспестяващи решения за сградна автоматизация.

logo-recuperator-partners

RECUPERATOR (member of CAREL group) – лидер в дизайна и производството на висококачествени топлообменници.

Алокор - Perin generators - logo

Perin Generators Group – ALOCOR предлага и осигурява подръжка на дизелови генератори за постоянно и аварийно захранване с марката Perin.

Алокор - Prolan лого

Prolan – унгарската компания е лидер в железопътния контрол и сигурност, осигурявайки ефикасно управление, наблюдение и безопасност на инфраструктурата.