Samsung решения за климатизация

От май  партньорите на ALOCOR се увеличиха с още един - Samsung Climate Solutions. ALOCOR съвместно със Samsung осигурява най-подходящите, ефективни, съобразени с нуждите ви, климатични решения за вашия бизнес.

Климатичните системи на ALOCOR и Samsung се отличават с иновативен дизайн и подобрената ефективност и разработваме така че да задоволим нуждите на бизнеса ви, за да осигурим комфорт за вас и вашите служители. Всички решения на Samsung са съобразени с международните екологични стандарти. Компанията минимизира употребата на вредните материали, използва всеки ресурс ефективно и насърчава връщането и рециклирането на батерии в рамките на Директивата за батериите на ЕС (WEEE (Waste of Electrical and Electronic Equipment).

Климатичните термопомпи са високо ефективни и лесни за управление, всяка от тях е проектирана, за да задоволи всички потребности на вашата компания.

Решенията за климатизация, които ALOCOR предлага съвместно със Samsung Climate Solutions:

VRF (Digital Variable Multi (DVM))|Високотемпературни термопомпи

Модерната технология на VRF системите ги превръща в интелигентно решение за сгради, изискващи по-висока ефективност, индивидуално управление и гъвкавост при монтажа, каквито са многоетажните жилищни блокове и малките търговски сгради.

Мултисплит (FJM)

Мултисплит (FJM) системите на Samsung осигуряват идеална грижа за въздуха. Проектирани с лек дизайн, пестящи пространството, лесни за инсталиране. Системите работят ефективно в жилищни и по-малки търговски помощения.

САС решения за търговски обекти

САС системите ви позволяват да превърнете всяко пространство в най-доброто за вас и вашите клиенти. САС компонентите работят безшумно  с максимална ефективност и осигуряват оптимален комфорт. Модерната технология намалява текущите разходи на обекта и консумацията на енергия.

DVM Chiller за охлаждане

Технологията на DVM Chiller осигурява няколко различни режима на работа, които позволяват гъвкаво и ефикасно охлаждане. Благодарение на съвременната технология непрекъснато се поддържа висока ефективност на работата при нисък енергиен разход.

360 Cassette разпределя равномерно въздуха във всички посоки и охлажда всеки ъгъл в помещението. Касетата се отличава с дизайн без перки, който внимателно разпръсква въздуха без да нарушава качеството му. С кръглия и изискан дизайн системата пасва на всяко пространство.

ERV | ERV Plus системи (възстановяваща енергията вентилация)

Системите ERV на Samsung снабдяват всяко пространство със свеж въздух отвън като намаляват до минимум загубата на енергия. В комбинация с климатичната система Samsung ERV дава решения за пестене на енергия, които намаляват работните часове на климатичната система. В такъв случай натоварването при охлаждане и отопление е намалено, но работният цикъл е оптимален.

Отопление въздух към вода (EHS)

Samsung предлага ефикасно цялостно отопление, топла вода и климатизиране за Вашия дом. Системите въздух към вода използват ефективна топлинно помпена технология, осигурявайки пълно удобство с ниска производствена стойност. Те предоставят различни комбинирани решения за въздух и вода, съобразно специфичните ви климатични потребности през цялата година.

 

Имате нужда от повече информация за някое решение за климатизация от Samsung & ALOCOR или да задоволите климатичните нужди на вашата компания, не се колебайте, свържете се нас.

 

Translate »