Интегрирани хотелски системи

Алокор - автоматизация и BMS системи за хотели ( Хотелски системи)

Хотелските системи, които предлагаме в ALOCOR са едни от най-добрите на пазара, от ново поколение, предназначени да осигурят комфорта на клиентите по време на техния престой. Удобството за гостите според нашите интегрирани хотелски системи е пълен достъп до целия комплекс само с една карта и управление на всичко в стаята чрез телефона или таблета.

Micromaster хотелски системи

Micromaster са уникални системи за автоматизиране и контрол на всичко в едно хотелска стая. Тази система осигурява максимален комфорт по време на престоя и отличава обикновените хотели от най-добрите в бранша. С помощта на вашето мобилно устройство имате възможността да управлявате осветлението, температурата, завесите, телевизора и други. Управлението е максимално опростено и е разработено с идеята всичко да е максимално лесно и удобно за потребителите. При положение, че клиентът не разполага с нужното устройство има варианет управлението да се извършва и с помощта на наличния телевизор.

От страна на хотелиерите, Micromaster, предоставя възможност за максимално оптимизиране на разходите за електроенергия. Micromaster предлага пълен и индивидуален контрол на достъпа за всеки гост на хотела, както и запис и лесно проследяване на последното местоположение на гостите, което осигурява максимална сигурност на всички посетители.

PowerTV

PowerTV ONAIR е интерактивна система за забавление в хотелските стаи. Тя е революционна система, която не е просто поредната интерактивна телевизия. PowerTV ONAIR предоставя уникални възможности за взаимодействие и информиране на посетителите. Можете да персонализирате изгледът на системата по начин, който най-добре подхожда на интериорния дизайн и на визията на хотела. Имате възможност да предоставите на клиентите си и вашият собствен вътрешен TV канал. Да ги информирате за менюто на ресторанта ви, за интересни събития в околността или дори да им предоставите лесен и удобен начин за обслужване по стаите.

Това не е просто поредната интерактивна телевизионна система, тя е възможност за максимално приобщаване и изграждането на усещане за приятна домашна среда в клиентите.

 VDA

ALOCOR предлага всички автоматизиращи системи за хотели и хотелски стаи на своя стратегически партньор VDA. Ние вярваме, че бъдещето в хотелиерството принадлежи на автоматизирането и персонализирането на хотелите. Автоматизирането с хотелски системи на VDA може да се осъществи по начин, който да кара гостите да минат през едно ново и изключително преживяване, но все пак да се чувстват в уюта на своя дом.
Можете да разберете повече за предлаганите системи за автоматизация от ALOCOR на следващите страници  BMS системи, сградна автоматизация и умни къщи.

Translate »