Интегрирани хотелски системи

ekinex-hotel-system-6

Хотелските системи, които предлагаме в ALOCOR са от ново поколение, едни от най-добрите на пазара, предназначени да осигурят комфорт на клиентите по време на техния престой. Нашите интегрирани хотелски системи осигуряват пълен достъп на клиентите до целия комплекс с една карта и управление на всичко в стаята чрез телефона или таблета.

MICROMASTER ХОТЕЛСКИ СИСТЕМИ

Micromaster са системи за автоматизиране и контрол на всичко в едно хотелска стая. Тази система осигурява максимален комфорт по време на престоя и отличава обикновените хотели от най-добрите в бранша. С помощта на вашето мобилно устройство имате възможността да управлявате осветлението, температурата, завесите, телевизора и т.н. Управлението е максимално опростено и е разработено с идеята всичко да е максимално лесно и удобно за потребителите. При положение че клиентът не разполага с нужното устройство, има вариант управлението да се извършва и с помощта на наличния телевизор. На персонала на хотела, Micromaster предоставя възможност за максимално оптимизиране на разходите за електроенергия. Чрез системата е достъпен пълен или индивидуален контрол на достъпа за всеки гост на хотела, както и запис с лесно проследяване на последното местоположение на гостите, което осигурява максимална сигурност на всички посетители.

POWERTV

PowerTV ONAIR е интерактивна система за забавление в хотелските стаи. PowerTV ONAIR предоставя възможности за взаимодействие и информиране на посетителите. Можете да персонализирате изгледът на системата по начин, който най-добре подхожда на интериорния дизайн и на визията на хотела. Имате възможност да предоставите на клиентите си и вашия вътрешен TV канал, за ги информирате за менюто на ресторанта ви, за интересни събития в околността или дори да им предоставите лесен и удобен начин за обслужване по стаите. PowerTV е възможност за максимално приобщаване и изграждането на уютна среда за вашите клиентите.

VDA

ALOCOR предлага всички автоматизирани системи за хотели и хотелски стаи на своя стратегически партньор VDA. Вярваме, че бъдещето не само в хотелския бизнес, принадлежи на автоматизирането и персонализирането на системите. Автоматизирането с хотелски системи на VDA ще накара гостите да минат през едно ново и изключително преживяване без да губят усещането за уют.

Разберете пове за останалите системи за автоматизация, които ALOCOR предлага:  BMS системи и сградна автоматизация.

Translate »